Enhetskoordinatorer/undersköterskor till kirurgienheten

Enhetskoordinatorer/undersköterskor till kirurgienheten

Om arbetsplatsen
Välkommen till kirurgienheten! Nu söker vi enhetskoordinatorer/ undersköterskor för rotationstjänstgöring. Avdelningarna är bemannade dygnet runt och vårdar såväl akuta som planerade patienter. Många patienter, framför allt akuta, betraktas som allmänna och vårdas där det finns plats. Område kirurgi, har ca 250 anställda och bedriver kirurgisk vård inom följande specialiteter, Mage-Tarm, Bröst-Endokrin, Kärl-Plastik, Urologi-Öron, Palliation/onkologi samt Kirurgisk akutvård och Ögon. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

Arbetsuppgifter
Vi söker två personer som delar 50/50 på arbetsuppgifterna som enhetskoordinator/undersköterska. Enhetskoordinators uppgifter vid kirurgienheten är att sköta telefonin, hjälpa patienter, anhöriga och hantverkare tillrätta, boka sjukresor och transporter samt diverse uppgifter av administrativ art (journalarbete, beställning av prover, specialbeställningar). På helger men även vardagar arbetatar du som undersköterska i kirurgiskvård. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete i nära samarbete med vårdpersonal och enhetschef. Arbetstiderna är förlagda vardagar och helgtjänstgöring var fjärde helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska. Du är öppen för nya arbetsuppgifter, tycker om människor och gillar att ge service. Du trivs i rollen som "ansiktet utåt". Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, initiativrikedom och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du gillar variation eftersom arbetsuppgifterna växlar. Meriterande är erfarenhet av arbete i reception och telefonväxel. Även erfarenhet från kirurgisk verksamhet och journalsystemet COSMIC är meriterande.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Nils-Olof Hedman
Telefon 063-15 31 10
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)