Enhetschef till ortopedavdelningen, Östersunds sjukhus

Enhetschef till ortopedavdelningen, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Region Jämtland Härjedalen har ca 4000 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Ortopedavdelningen ingår organisatoriskt i Område ortopedi vid Östersunds sjukhus. Området leds av områdeschef med verksamhetschefsansvar för ortoped- och ryggmottagning, arbetsterapi och sjukgymnastik, specialistsjukvården Campus, läkaravdelning och ortopedavdelning. Området har ca 180 anställda på sina enheter. Område Ortopedis mål är att, till alla invånare och besökare i länet, tillhandahålla god tillgänglighet, förtroendefullt och värdigt bemötande och en professionell vård och behandling med hög kvalitet. Östersunds sjukhus är beläget i de centrala delarna av Östersund med utsikt över Storsjön och fjällen. Sjukhuset är det enda i länet och ombesörjer en yta som är större än hela Danmark. Inom upptagningsområdet finns det cirka 128 000 invånare, men turismen kan periodvis fördubbla siffran. Här bedrivs hela panoramat av modern ortopedi. En stor andel utgörs av akut ortopedi med stora säsongsvariationer. Vår målsättning är att vara i frontlinjen av frakturkirurgi. Vi har ett erkänt gott kamratskap och bra arbetsklimat. Ortopedavdelningen vid Östersunds sjukhus står inför en spännande tid med stora utmaningar och vi söker nu två enhetschefer som vill vara med och driva utvecklingen mot framtidens vårdavdelning. Vi bedriver ett intensivt förbättringsarbete med personalen och patienten i centrum för att kunna erbjuda ortopedisk vård av högsta klass. Du kommer tillsammans med din kollega vara drivande i utvecklingen av avdelningens verksamhet och tillsammans med områdeschefen och ledningsgruppen se till att vi uppnår våra högt ställda mål. Ledningsgruppen kännetecknas av gott samarbete, högt i tak och en stark vilja till utveckling. Vi bedriver hela panoramat av modern ortopedisk vård vilket ställer stora krav på våra medarbetares kompetens och flexibilitet. En stor andel utgörs av akut ortopedi med stora säsongsvariationer. Vår målsättning är att vara i frontlinjen av ortopediska behandlingar.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö på ortopedavdelningen. Du planerar, leder och följer upp verksamheten vid din enhet och rapporterar till områdeschefen. Du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med på en stor förändringsresa när vi skapar framtidens ortopedavdelning. Du ska vara positiv och handlingskraftig som chef och kunna skapa engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att tillsammans med dem och övriga chefer driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Du har lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet från chef- och ledarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Detta är ett tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år med en tillsvidareanställning inom grundprofessionen. Vi tillämpar e-rekrytering inom Jämtlands läns landsting och tar därför endast emot ansökningar via den länk som finns i annonsen. Referenser ska anges i ansökan. Välkommen med din ansökan! Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på vår hemsida: http://www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster
Mer info
Kontaktperson Kristian Stjerna
Telefon 063-153904
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (1 dag kvar)