Enhetschef i samledarskap till hud- och könsmottagningen

Enhetschef i samledarskap till hud- och könsmottagningen

Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår budget-, arbetsmiljö, utvecklings- och personalansvar. Som chef förväntas du att samarbeta med chefskollega för Medicinmottagningen samt även arbeta nära övriga enhetschefer och stabspersonal samt MLU (läkare med medicinskt ledningsuppdrag). Samverkan med andra aktörer ex, länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset är också viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som har ett stort intresse av att arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning med patientens och medarbetarens bästa i fokus. Vi ser att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan akademisk utbildning som bedöms relevant för verksamheten. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du behöver också vara resultatfokuserad och våga stå för obekväma beslut när så behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. I ledningsgruppen förväntas du se till helheten och är engagerad i områdets strategiska frågor. Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du bör även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet från chefs/ledarskap, arbete inom dermato- och venereologi samt kunskap om specialisttjänstgöring och kandidatutbildning för läkare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) inom Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som enhetschef under fyra (4) år. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Mia Ajax
Telefon 070-273 15 76
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utvecklande chefsjobb inkl. kreativa kollegor* Område hud, infektion och medicin söker efter en enhetschef till hud- och könsmottagningen. Enheten består av både hud- och könsmottagning samt behandlingsavdelning. På enheten arbetar sekreterare, undersköterskor, kurator, sjuksköterskor och läkare. Administrativt är kliniken organiserad i ett gemensamt område med infektion och medicin. Mottagningen är utrustad med ljusbehandlingsenhet, Bucky och PDT samt operationsrum för mindre operativa ingrepp. Vi styr mot ett samledarskap med enhetschef för Medicinmottagningen. Det delade ledarskapet innebär samarbete såväl som viss fördelning av arbetsuppgifter. Samledarskapets fördelning och eventuell ansvarsfördelning planeras med områdeschef. * Du blir en del av ett kreativt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!