Enhetschef till Syn- och hörselrehabiliteringen, område Ögon Öron

Enhetschef till Syn- och hörselrehabiliteringen, område Ögon Öron

Om arbetsplatsen
Vill du som engagerad chef vara med och leda och utveckla arbetet inom syn- och hörselrehabiliteringen? Syn- och hörselrehabiliteringen består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen och har ca 29 medarbetare. Denna enhet ingår i Område Ögon och Öron med tre enheter som har ca 120 anställda. Området bedriver en bred akut och planerad verksamhet ögon- och öronsjukvård samt syn- och hörselrehabilitering. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med audionomer, hörselvårdsingenjörer, hörselpedagoger, synpedagoger, syntekniker, optiker, kuratorer och teckenspråkstolkar med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu vår nya enhetschef till syn och hörselrehabilitering som har ansvar för att planera, leda och följa upp verksamheten. Du förväntas driva verksamheten strategiskt och målinriktat för att nå de uppsatta målen. Ett tydligt fokus är arbete med förbättrad tillgänglighet gällande enhetens service till patienter/brukare. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att ingå i områdets ledningsgrupp där du förväntas arbeta i nära samarbete med övriga enhetschefer, verksamhetsutvecklare och övrig stabspersonal. I arbetsuppgiften ingår budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Du har främst ansvar för habiliterande och rehabiliterande verksamhet. Av största vikt för enheten är att hitta synergieffekter mellan de olika verksamheterna och dra nytta av detta och hitta balansen mellan produktivitet och kvalitet. I uppdraget ingår också samverkan både med andra huvudmän nationellt och med andra verksamheter inom Region Jämtland Härjedalen.

Kvalifikationer
Minst treårig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller treårig högskoleutbildning med erfarenhet inom motsvarande verksamhet. Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att tillsammans med dem och områdets övriga chefer driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Det är meriterande att du har erfarenhet från chefs- och ledarskap och utvecklingsarbete inom sjukvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Pär Byenfeldt
Telefon 070-5799007
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)