Enhetschef till Specialistvården Campus

Enhetschef till Specialistvården Campus

Bygga upp en verksamhet som omfattar dagkirurgi i två operationssalar samt tre mottagningsrum, verksamheten ska erbjuda utrymme för operationer och mottagningar för olika klinikers räkning. Målet blir att optimera erbjuden operationstid på så sätt att salen används i riktningen 1000 operationer per sal och år. Starta upp en verksamhet där fokus ska vara att skapa en självgående enhet. Nytänkande med fokus på att ta fram processer, flöden och rutiner för en välfungerande verksamhet. Skapa en tydlig struktur för kommunikation med uppdragsgivare (kliniker) samt övriga samarbetspartners I samverkan med områdeschef ta fram en tydlig arbetsbeskrivning för uppdrag och chefstjänstens omfattning Ditt ansvarsområde blir inom personal, ekonomi och arbetsmiljö. Som chef ansvarar du för att planera, leda och följa upp verksamheten inom ditt chefsområde. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för område ortopedi och rapportera direkt till områdeschefen.

Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet från att bygga upp verksamhet, företrädesvis inom dagkirurgi och erfarenhet från opererande arbete är starkt meriterande. Chefstjänsten omfattar inte 100%, resterande tid bör efter lämplighet och överenskommelse fyllas med kliniskt arbete inom Campus verksamhet, genom att stötta vid t ex kort frånvaro eller arbetsanhopning. Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att tillsammans med dem och övriga chefer driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Erfarenhet av tidigare chef- och ledarskapsuppdrag är meriterande, adekvat högskoleutbildning ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi erbjuder en tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) i Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som chef 24 månader eller efter överenskommelse, möjlighet till förlängning efter att organisationen utvärderats. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Lars Holgén
Telefon 063-153904
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Specialistvården Campus ingår i Region Jämtland Härjedalen med uppdraget att den ska fungera som en liten, självständig och resurseffektiv dagkirurgisk enhet. Enhetens placering kommer att vara under område Ortopedi. Ska man uppskatta att arbeta på Specialistvården Campus måste man känna att man vill jobba i ett litet team där alla hjälper varandra i vardagen för att ge patienterna ett bra bemötande och ett proffsigt omhändertagande. Då Specialistvården Campus är beläget i lokaler utanför Östersunds sjukhus måste man lösa det som uppstår inom det egna teamet, oavsett yrkeskategori. Detta betyder bl a att man måste kunna arbeta flexibla arbetstider och vara inställd på att lösa de utmaningar som uppstår. Ett uttalat mål är 1000 operationer per sal och år.