Enhetschef till Barn och Ungdomspsykiatrin

Enhetschef till Barn och Ungdomspsykiatrin

Om arbetsplatsen
Vi välkomnar nu en enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP) inom område Barn Unga Vuxna! På BUP arbetar ca 95 medarbetare med att tillhandahålla psykiatrisk vård av barn och unga 0-18 år i hela länet. Enheten är samlokaliserad i Östersund i centrala, nyrenoverade lokaler på Köpmangatan 24, men bedriver även mobil filialverksamhet för att kunna vara tillgänglig för invånarna i hela länet. Enheten ingår i område Barn och unga vuxna tillsammans med Barn- och ungdomshabiliteringen, Vuxenhabiliteringen och Föräldra- och barnhälsan.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef på BUP har du ett samledarskap med ytterligare 2 enhetschefer. Verksamheten är teambaserad och varje team arbetsleds av en teamledare som är direkt underställd enhetschefen. Enhetschefen har budget- personal- och arbetsmiljöansvar. Du sitter med i områdets ledningsgrupp och samarbetar där med områdets övriga enhetschefer samt stabsresurser.

Kvalifikationer
Vi söker en positiv och målinriktad chef som vill arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning där patientens och medarbetarens bästa är i fokus. Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som bedöms relevant för verksamheten. Tidigare chefserfarenhet med personal- och arbetsmiljöansvar krävs. Likaså erfarenhet av arbete i verksamhet med barn, ungdomar och/eller familjer. Du är strukturerad, en god lyssnare, behåller ditt självförtroende i svåra situationer och har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du drivs och lockas av utmaningen att tillsammans med medarbetarna utveckla och förbättra verksamheten. Du har en utvecklad förmåga att coacha och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga och förmåga att ta ett helhetsperspektiv. Ditt ledarskap kännetecknas av din goda samarbetsförmåga samt att skapa förtroende till andra.

Övrigt
Vi erbjuder en tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) i Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som enhetschef under 4 år. Fackliga kontaktpersoner: Pernilla Darth Adm assistent, Vision Telefon: 063-154665 E-postadress: pernilla.darth@regionjh.se Leena Oginder Vårdförbundet Telefon: 073 - 324 71 96 E-postadress: leena.oginder@regionjh.se Mona Jakobsson Kurator, SSR Telefon: 070-368 87 05 E-postadress: mona.jakobsson@regionjh.se Maria Bäckström Karlsson Psykologförbundet Telefon: 063 - 15 39 72 E-postadress: maria.backstrom@regionjh.se Maria Edfalk Fysioterapeut Telefon: 063-154695 E-postadress: maria.edfalk@regionjh.se Linnea Bäckman Arbetsterapeut Telefon: 063-154648 E-postadress: linnea.backman@regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Lec-Alsén
Telefon 070 3176469
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (11 dagar kvar)