Enhetschef läkaravdelningen område kirurgi, Östersunds sjukhus

Enhetschef läkaravdelningen område kirurgi, Östersunds sjukhus

Område kirurgi består, med sina ca 280 medarbetare, av övre- och nedre mag-och tarmkirurgi, proktologi, urologi, bröst- och endokrinkirurgi samt kärl-, plastik- och barnkirurgi. Området sköter även onkologimottagningen och den palliativa vården av cancerpatienter med tillhörande vårdavdelning, konsult- och hemsjukvårdsteam för palliativa patienter.
Du blir chef för ca 40 läkare och ska planera, leda och följa upp verksamheten med ansvar för budget, arbetsmiljö och personal. Det är också du som rekryterar våra nya kollegor.


Kvalifikationer
Minst treårig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, önskvärt med erfarenhet från arbete inom kirurgi/operationsverksamhet. Erfarenhet från chefs- och ledarskap är meriterande.

Forts kontaktinformation fackliga företrädare:
Kommunal: Iren Karlsson, tel 063-153000 (sökn via vx) e-post; iren.karlsson@regionjh.se
Margaretha Johansson, tel 153880 e-post; margaretha.johansson@regionjh.se
Vision: Elin Nilsson, tel 063-153854 e-post; elin.nilsson@regionjh.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Anna Warg
Telefon 070-246 39 59
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spännande jobb som chef med möjlighet att arbeta kliniskt!

Vår läkaravdelningschef flyttar, så nu söker vi Dig som vill vara med att utveckla framtidens kanske bästa kirurgklinik! Just nu är vi inne i ett övergripande förändringsarbete där vi arbetat om vårdplatsstrukturen, infört palliativa vårdplatser, sett över kompetenser och vem som gör vad, ökat bemanningsnormen och arbetat med rutiner och arbetssätt på våra vårdavdelningar, etc. På längre sikt behöver vi fokusera på vad de nationellt etablerade begreppen Nära vård och God vård kommer att innebära för kirurgin i Jämtland Härjedalen. Med andra ord hur vi med ökad digitalisering och förändrade arbetssätt kan sköta mer vård fysiskt närmare våra patienter, och hur vården ska bli mer jämlik, säker, effektiv och individanpassad. Vi behöver arbeta med införandet och etableringen av kunskapsstyrningens programområden. Vi står också inför stora utmaningar där generell kirurgisk kunskap och kvalitet ska balanseras mot subspecialisering och nivåstrukturering.
Du får en viktig roll i ett roligt och utmanande förändringsarbete tillsammans med engagerade kollegor!

Är du läkare så finns möjligheten att kombinera klinisk tjänstgöring med arbetet som enhetschef, och då genom administrativt stöd. Vi är öppna för flexibla lösningar.
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig. Är du nära eller långväga ifrån men har vägarna förbi Östersunds Sjukhus så kom och ta en kaffe med oss så berättar vi mer!

* Du får chansen att leda arbetet för en läkargrupp med stor kompetens både på bredden och inom sina specialistområden.