Enhetschef i samledarskap till Medicinenheten

Enhetschef i samledarskap till Medicinenheten

Som enhetschef är du underställd områdeschefen för HIM (hud, infektion och medicin) och ingår i områdets ledningsgrupp. Tillsammans med den andre enhetschefen har du budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som enhetschef förväntas du att arbeta nära chefskollega för medicinenheten samt övriga enhetschefer, stabspersonal och MLU (läkare med medicinskt ledningsuppdrag). Samverkan med andra aktörer ex, länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset är också viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker en handlingskraftig chef som har ett stort intresse av att arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning med patientens och medarbetarnas bästa i fokus. Vi ser att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan akademisk utbildning som bedöms relevant för verksamheten. Meriterande är erfarenhet från chefs/ledarskap. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du behöver också vara intresserad av att nå resultat och våga stå för obekväma beslut när så behövs. Du har en god kommunikativ förmåga, är trygg i ditt ledarskap och tycker om att inspirera andra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) inom Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som enhetschef under fyra (4) år. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Mia Ajax
Telefon 070-273 15 76
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Område hud, infektion och medicin söker nu en enhetschef i samledarskap till Medicinenheten. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som lär, peppar och tar hand om varandra. På Medicinenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet. Vi är inne i en intensiv period av utveckling och håller dessutom på att slutföra sista fasen i en omfattande ombyggnation för att anpassa lokaler för att möta behovet av den utveckling som sker inom vården. Hos oss arbetar medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor, onkologisköterskor, sjukvårdsbiträden och assistenter. Ett nära samarbete med läkare är en självklarhet. På enheten finns avdelningen för blod- och hormonsjukdomar samt avdelningen för mag-tarm- och njursjukdomar med en enhetschef på varje avdelning. Kopplat till enheten finns även dagvård för blodsjukdomar samt mottagning för mag- och tarmsjukdomar. Enhetscheferna på dessa avdelningar har idag ett visst samarbete som kommer att utvecklas ännu mer och styras mot ett samledarskap. Välkommen till Medicinenheten!