En enhetschef med samledarskap till Zätagränd hälsocentral

En enhetschef med samledarskap till Zätagränd hälsocentral

Om arbetsplatsen
Nu söker vi en enhetschef med samledarskap till Zätagränd Hälsocentral. Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs och lockas du av utmaningar och förändringsarbete? Då är du den vi söker! Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Hälsocentralen Zätagränd är placerad i centrala Östersund. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi är måna om god service och kvalitetssäkrade rutiner till befolkning och kollegor. På hälsocentralerna arbetar ca. 50 medarbetare bestående av distriktsläkare, utbildningsläkare, medicinska sekreterare, barnmorskor, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, Psykologer, socionomer och arbetsterapeut. Hos oss möter vi patienter i alla åldrar - från BHV till äldrevård. Primärvården är organiserad i åtta närvårdsområden som omfattar totalt 27 hälsocentraler/filialer på 24 orter i länet. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef som tillika är verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen. Östersunds Närvårdsområde har 6 hälsocentraler. Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för Östersunds Närvårdsområde tillsammans med övriga enhetschefer inom området.

Arbetsuppgifter
Delat ledarskap. Du ska tillsammans med din chefskollega planera, leda och följa upp verksamheten med ansvar för budget, arbetsmiljö och personal. Det är också du som rekryterar våra nya medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår även att samverka med andra aktörer inom och utom Region Jämtland Härjedalen.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, dokumenterad chefserfarenhet samt en utvecklad förmåga att coacha och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och har helhetssyn. Dina kunskaper inom ekonomi och verksamhetsuppföljning är goda. Du är också förtrogen med politiskt styrda verksamheter och dess villkor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.

Övrigt
Facklig kontaktperson: Kahrina Lindén, Kommunal. tel. 063-142347 eller kahrina.linden@regionjh.se Sanna Lantz, SRAT/Akademikeralliansen. sanna.lantz@regionjh.se Gunvi Dahlström, Vision. tel. 063-142311 eller 063-142309. Linnea Bäckman, Sveriges Arbetsterapeuter. linnea.backman@regionjh.se Övrigt: Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Anställningsform är tillsvidareanställning i din grundprofession med 4 års förordnande som enhetschef. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer på: Region Jämtland Härjedalens hemsida regionjh.se/jobb Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Mer info
Kontaktperson Ingela Gillberg
Telefon 063 147223
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (4 dagar kvar)