Distriktssköterskor till Torvalla hälsocentral

Distriktssköterskor till Torvalla hälsocentral

Om arbetsplatsen
Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade. Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam. Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla! Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom alternativt psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi just dig som vill jobba som distriktssköterska och vill vara en del av vår uppbyggnad av Torvalla HC. Som distriktssköterska har du en varierad arbetsdag med telefonrådgivning, akutsjukvård, traditionella mottagningsbesök och hembesök. Vi kommer att jobba i team med personcentrerad vård. Samarbete sker med kommunal sjukvård och särskilda boenden. Har du ytterligare erfarenhet/kompetens så som astma-KOL, diabetes, blodtrycksmottagning eller sårvård är detta meriterande.

Kvalifikationer
Du är utbildad distriktssköterska, gärna med någon ytterligare kompetens. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du behöver vara flexibel, engagerad och ha god samarbetsförmåga. Du drivs av att jobba i en föränderlig verksamhet och vara med att starta upp och utveckla arbetsplatsen. Du jobbar både självständigt och i grupp och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Sofie Spelés
Telefon 063 14 21 89
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (18 dagar kvar)