Distriktssköterska/sjuksköterska till Brunflo hälsocentral

Distriktssköterska/sjuksköterska till Brunflo hälsocentral

Vi arbetar utifrån RAK, rätt använd kompetens, där distriktssköterskorna/sjuksköterskorna har möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens. T.ex. sjukskriver vi dag 8-14 på vissa diagnoser. Vi har också delegering på receptförskrivning vid urinvägsinfektion. Som distriktssköterska/sjuksköterska har du en varierad arbetsdag med telefonrådgivning, akutsjukvård, traditionella mottagningsbesök och riktade mottagningar där vi bl.a. har specialiserat oss inom blodtrycksmottagning, diabetesmottagning, sårvård och astma/KOL.

Kvalifikationer
Specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska med förskrivningsrätt. Vi välkomnar även ansökningar från sjuksköterskor med grundutbildning alt annan specialistutbildning. Erfarenhet av primärvård är meriterande samt gärna erfarenhet av arbete med astma/KOL. Vi söker dig med driv, nyfikenhet och som gillar förändring. Du har teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden
Mer info
Kontaktperson Britta Ahlin
Telefon 063 142025
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett spännande och utmanande arbete? Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som 2016 fick pris för Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen. Brunflo Hälsocentral är en välfungerande arbetsplats med bra rutiner och gott samarbete, blandat med en stor portion nytänk. Vi var en av de första hälsocentralerna att införa Lättakut där vi arbetar i team och triagerar enligt RETTS. Vi var också först med vårdbesök på nätet, i enlighet med Socialstyrelsens och STRAMAs riktlinjer. Vi satsar på distansoberoende teknik vilket innebär nya möjligheter för dig på jobbet. Brunflo Hälsocentral har en stabil personalgrupp och vi arbetar tillsammans i team, psykologer, läkare, sjukgymnaster, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, rehabkoordinator, medicinska sekreterare och enhetschef. Tillsammans tar vi tillvara på varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Brunflo hälsocentral ligger ca 15 km söder om Östersund och har i nuläget ca 10.200 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd.