Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens till Zätagränd HC

Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens till Zätagränd HC

Om arbetsplatsen
Zätagränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola. Vi är ca 47 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om drygt 12 400 listade patienter.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på Zätagränds HC i rollen som diabetessköterska innebär att du tillsammans med en kollega delar på ansvaret för diabetespatienterna. Du kan arbeta hel eller deltid med diabetes. I dagsläget har vi ca 450 st. hur stor andel procent du kommer arbeta som diabetessköterska kan diskuteras, finns flexibla lösningar. Om du önskar alternera din tjänst som diabetessköterska och distriktssköterska så innebär arbetet som distriktssköterska traditionella arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, hembesök, akutverksamhet förekommer. Vi arbetar med Nära Vård och som distriktssköterska har du ett eget område tillsammans med en läkare.

Kvalifikationer
Distriktssköterska med diabeteskompetens.alt Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet samt vidareutbildning inom diabetes. Vi söker dig som vill ha ett arbete som kännetecknas av hög självständighet och där patienten är i fokus. Du har ett genuint intresse för människor och arbetar personcentrerat. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet som diabetessköterska är meriterande men inte ett krav, stor vikt läggs vid personlighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Margareta Laxvik
Telefon 063-14 21 11
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)