Distriktssköterska/Sjuksköterska välkomnas till Odensala hälsocentral

Distriktssköterska/Sjuksköterska välkomnas till Odensala hälsocentral

Om arbetsplatsen
Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta som Distriktssköterska/sjuksköterska. Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som är Östersunds största med ca 13 100 listade patienter. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många olika yrken. Odensala Hälsocentral har en personalgrupp med cirka 65 medarbetare där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Distrikts-/sjuksköterskegruppen är en härlig grupp som du blir en del av om du anställs hos oss. Odensala hälsocentral är en trivsam arbetsplats strax söder om stan. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, arbetsterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC bemannat med barnsjuksköterska samt barnmorskor. Familjecentralen i Torvalla är vår filial. Dessutom har vi en PSE- enhet, samt en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen. Hälsocentralen har två engagerade enhetschefer med delat ledarskap.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på Odensala HC i rollen som distriktssköterska innebär att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, hantera ärenden i E-tjänster, service vid läkarmottagningen men akutverksamhet kan också förekomma. Arbetet är omväxlande och självständigt. Det är bra om du har intresse och erfarenhet av att utveckla nya arbetssätt. I vårt uppdrag ingår att bedriva förbättringsarbeten där det även ingår digitala lösningar och nära vård.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning som distriktssköterska är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
Intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden har gått ut. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Annica Mortensen
Telefon 063-14 20 58
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (15 dagar kvar)