Distriktssköterska/Sjuksköterska Lits hälsocentral

Distriktssköterska/Sjuksköterska Lits hälsocentral

Att arbeta som distriktssköterska består till stor del av telefonrådgivning och bokning av patientbesök, mottagningsarbete och mottagning av akuta patienter. Det gör att arbetet är omväxlande och självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt förskrivningsrätt, alternativt leg sjuksköterska med arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral samt diabeteskompetens är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag och har ett förändringsinriktat arbetssätt.
Mer info
Kontaktperson Marit Persson
Telefon 0642 154750
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lits hälsocentral ligger i centrala Jämtland, vackert belägen vid Indalsälven två mil norr om Östersunds centrum. I Lit har man naturen inom räckhåll samt 20 minuter in till Östersunds stadskärna. Närheten till exempelvis skola och kommunikationer gör det lätt att kombinera arbete, familj och fritid. På Lits hälsocentral har vi stort fokus på trivsel i personalgruppen. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Lits Hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi har fast personal och vi arbetar tillsammans som ett team. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har en psykosocial enhet och fysioterapeut som delas med Lugnviks hälsocentral