Distriktsläkare till Lugnviks välbemannade hälsocentral

Distriktsläkare till Lugnviks välbemannade hälsocentral

Som distriktsläkare på Lugnviks hälsocentral har du ett avgränsat område med egna patienter. Möjligheter finns till sidouppdrag inom SÄBO, MVC, BVC och handledning av både kandidater och utbildningsläkare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med erfarenhet från undervisning och handledning.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer på: Region Jämtland Härjedalens hemsida regionjh.se/jobb
Mer info
Kontaktperson Ulla Ledin
Telefon 070-602 20 96
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett spännande och utmanande arbete? Vi är en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Vi är även en hälsocentral som satsar på utbildning av specialister i allmän medicin och har i dagsläget flera ST-läkare och AT-läkare anställda. Ta chansen att vara med och vidareutveckla vår hälsocentral. Vi tar din utveckling på allvar och erbjuder skräddarsydd individuell vidareutbildning! Hos oss möter du patienter i alla åldrar - från BVC till äldrevård - vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Hos oss möter du ett brett spektrum av sjukdomar ingen dag är den andra lik. Här finns de kunskaper som krävs inom varje enskild profession i ett multimodalt team, och resurser för att bedriva en god och kvalitetssäkrad vård. Hos oss jobbar 7 distriktsläkare, 6 ST-läkare, barnmorska, distrikts-, diabetes- och astma/KOL sköterskor, sjukgymnast, PSE, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka 7900 listade patienter.