Distriktsläkare Lits hälsocentral

Distriktsläkare Lits hälsocentral

Vi har två fasta läkare på plats och tillsammans med dig blir vi tre distriktsläkare samt AT-läkare och ST-läkare. Ditt uppdrag är att ansvara för 1 200 av våra cirka 3600 patienter. Det är ett stort geografiskt område i förhållande till antalet listade patienter vilket påverkar vad patienter söker för och ibland ställs man också inför akuta medicinska situationer. Vi har två särskilda boenden inklusive korttidsplatser med nära och välfungerande samarbete med kommunens sköterskor. Vi har också ambitionen att arbeta mera med hembesök. Utefter eget intresse kan du få arbeta med MVC, BVC eller Säbo I områdets gemensamma beredskap ingår 1-2 beredskapspass per månad. Handledning av utbildningsläkare och läkarkandidater ingår i uppdraget. Som distriktsläkare uppmuntras du att driva flera spännande och utvecklande uppdrag, till exempel att vara med och utveckla nära vård för patienten. Vi uppmuntrar också till att delta i de fortbildningsdagar som ges av regionen samt möjlighet att delta i FQ grupp Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar och du kommer att kunna ha ett stort inflytande över ditt eget schema så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden. Lit är beläget naturskönt vid Indalsälven och här finns ett välutrustat gym, skidspår, butik, café, löpslingor, dagis och låg- och mellanstadieskola. Hälsocentralen ligger inom pendlingsavstånd från Östersund med goda bussförbindelser. Det tar ca 30 min med buss och 20 minuter med bil. *Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin. Handledarutbildning är meriterande.

Omfattning: Heltid eller deltid. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar.
Mer info
Kontaktperson Märit Wiklund
Telefon 070 662 75 58
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spännande distriktsläkarjobb inkl. härliga kollegor* Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? Här är vi! På Lits hälsocentral har vi stort fokus på trivsel i personalgruppen. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Lits hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi har fast personal och vi arbetar tillsammans som ett team. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har en psykosocial enhet och fysioterapeut som delas med Lugnviks hälsocentral.