Diabetessjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen

Diabetessjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som diabetessjuksköterska inom vårt område har du nära samarbete med områdets andra diabetessjuksköterska. I teamet ingår även barnspecialistläkare inom diabetes, barndietist och kurator. Du deltar i den planerade mottagningsverksamheten gällande diabetes samt har egen mottagning. Undervisning till medarbetare, undervisning till barn och ungdomar samt deras nätverk ingår också i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetessjukvård och med erfarenhet inom området. Meriterande är om du även är specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Som person är du initiativtagande, flexibel, noggrann och arbetar med patienten i fokus. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan eventuellt ske före sista ansökningsdag. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. Vill du veta mer om jobbet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.
Mer info
Kontaktperson Heléne Wikstrand Fryklund
Telefon 063-153842
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)