Byggprojektledare

Byggprojektledare

Om arbetsplatsen
Region Jämtland Härjedalen förvaltar cirka 190 000 kvadratmeter fastigheter runt om i regionen. Fastighetsavdelningens uppdrag är att säkerställa att Regionens olika verksamheter bedrivs i effektiva och ändamålsenliga lokaler. I regionens lokaler bedrivs främst vårdverksamhet inom olika områden och lokalerna nyttjas för tex akutvård, operationsvård, röntgen, hälsocentraler, ambulans mm. Vi ser ett stort värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Vi söker nu en driven byggprojektledare som i sin roll bidrar till att förbättra Region Jämtland Härjedalens fastighetsbestånd genom att skapa nya lokaler vid nyproduktion, samt genom utveckling och förvaltning av befintligt fastighetsbestånd, Detta sker i nära samarbete med olika verksamheter och du kommer att samverka med många olika yrkeskategorier. På Fastighetsenheten jobbar du tillsammans med dina nya kollegor som exempelvis byggprojektledare, installationssamordnare, fastighetsförvaltare samt lokalplanerare. Fastighetsavdelningen är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas där du får möjlighet att påverka och bidra till hur verksamhetens uppdrag genomförs. Välkommen att söka dig till oss, du blir en del av ett kreativt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Arbetsuppgifter
Som byggprojektledare ansvarar du för att dina tilldelade investerings-/underhållsprojekt genomförs med hög kvalitet genom hela processen från utredning, projektering, upphandling, genomförande, överlämnande samt uppföljning inom beslutad projektbudget. I arbetsuppgiften ingår även att vara en god beställarrepresentant enligt Region Jämtland Härjedalens delegationsbestämmelser. Du arbetar utifrån Region Jämtland Härjedalens policydokument, rutiner samt kvalitets- och miljökrav och du blir delaktig i arbetet med att utveckla dessa. Projekten drivs ofta i lokaler med pågående verksamhet. Det kräver att du tar ansvar, har god planeringsförmåga, är flexibel, initiativrik och resultatinriktad, samtidigt som du ska kunna arbeta i team/grupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning som bygg-, el- eller vvs-ingenjör, eller motsvarande utbildning eller kompetens som bedöms likvärdig. Du har god erfarenhet av att leda projekt/arbetsgrupper. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera, både muntligt och skriftligt. B-körkort är en förutsättning.

Övrigt
Rekrytering sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Svensson
Telefon 072-451 43 08
Email Mejla Jörgen Svensson
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)