Brunflo Hälsocentral söker distriktsläkare med intresse för Nära Vård

Brunflo Hälsocentral söker distriktsläkare med intresse för Nära Vård

Vi söker nu 2 st allmänspecialister med intresse att vara med och utveckla Nära Vård vid Brunflo hälsocentral. Nära Vård innebär bl.a. ett ansvar för ett mindre antal patienter till förmån för ett utökat ansvar för patienter med hemsjukvård. Arbetssättet innebär också ökade möjligheter att kunna göra hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst.

Arbetet som distriktsläkare innebär mottagningsbesök, lättakutsmottagning, hembesök, kvalificerade telefonbesök och fördjupade läkemedelsgenomgångar tillsammans med farmaceut. Enstaka beredskapsjourer ingår i arbetet.
Vi har ansvar för tre SÄBO inklusive korttidsplatser och ett välfungerande samarbete med kommunens sjuksköterskor.
Inom ramen för din anställning finns möjlighet till sidouppdrag inom SÄBO, MVC, BVC. Handledning av kandidater och utbildningsläkare ingår i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med erfarenhet från undervisning och forskning. Handledarutbildning är meriterande
Stor vikt läggs vid personlighet.
Mer info
Kontaktperson Britta Ahlin
Telefon 063 142025
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett spännande och utmanande arbete?
Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som 2016 fick pris för
Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen.

Brunflo Hälsocentral har en stabil personalgrupp där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten.
Brunflo Hälsocentral är en välfungerande arbetsplats med bra rutiner och gott samarbete, blandat med en stor portion nytänk.
Vi var en av de första hälsocentralerna att införa Lättakut där vi arbetar i team och triagerar enligt RETTS. Vi var också först med vårdbesök på nätet, i enlighet med Socialstyrelsens och STRAMAs riktlinjer. Vi satsar på distansoberoende teknik vilket innebär nya möjligheter för dig på jobbet.
Vi har ett väl fungerade multimodalt team med sjukgymnast, psykolog, rehabkoordinator och läkare. Vi erbjuder våra patienter olika behandlingar bl.a internetbaserad KBT och basal kroppskännedom utöver traditionella mottagningsbesök.
Vi har distriktssköterskor med egna ansvarsområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens.
BVC, MVC och sjukgymnastiken är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har en engagerad enhetschef.

Brunflo hälsocentral ligger ca 15 km söder om Östersund och har i nuläget ca 10.200 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd.