Brunflo Hälsocentral söker ST läkare med intresse för Nära Vård

Brunflo Hälsocentral söker ST läkare med intresse för Nära Vård

En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST- utbildning med lärande och fortbildning i fokus tillsammans med en trivsam arbetsplats med härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BVC till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från flera olika verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation, samt stort intresse för allmänmedicin.
Mer info
Kontaktperson Britta Ahlin
Telefon 063 142025
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett spännande och utmanande arbete? Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som 2016 fick pris för "Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen". Brunflo Hälsocentral har en stabil personalgrupp där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Brunflo Hälsocentral är en välfungerande arbetsplats med bra rutiner och gott samarbete, blandat med en stor portion nytänk. Vi bedriver en välfungerande och uppskattad "Lättakutverksamhet", som kom till utifrån personalens initiativ. Distansoberoende teknik exempelvis i form av "vårdbesök på nätet" är en del av vår verksamhet sedan flera år; vi följer här självklart Socialstyrelsens och STRAMAs riktlinjer. Denna satsning medför möjlighet till flexibla individuella lösningar för dig som medarbetare i ditt uppdrag hos oss. Vi har ett väl fungerade multimodalt team med sjukgymnast, psykolog, rehabkoordinator och läkare. Vi erbjuder våra patienter olika behandlingar bl.a internetbaserad KBT och basal kroppskännedom utöver traditionella mottagningsbesök. Vi har distriktssköterskor med egna ansvarsområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens. BVC, MVC och fysioterapiverksamheten är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har en engagerad enhetschef. Brunflo hälsocentral ligger ca 15 km söder om Östersund och har i nuläget ca 10.200 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd.