Biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska * inkl. utveckling.

Biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska * inkl. utveckling.

Om arbetsplatsen
Vi söker två legitimerad biomedicinska analytiker (BMA) med inriktning mot klinisk fysiologi eller sjuksköterska med erfarenhet inom hjärtsjukvård för arbete på Fysiologmottagningen vid Östersunds Sjukhus. På Fysiologmottagningen ger vi våra patienter en hög grad av service. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant. Vid fysiologmottagningen arbetar våra sju läkare, två sjukhusfysiker, nio biomedicinska analytiker, två röntgensjuksköterskor, sju sjuksköterskor, fyra undersköterskor och två medicinska sekreterare. Verksamheten utvecklas ständigt mot olika patient processer inom specialistsjukvården och har krav om korta väntetider. Östersunds sjukhus är Jämtland Härjedalens enda sjukhus. Det är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. *Vi strävar efter att ständigt utveckla både vår vård och teknik, med samarbete och utveckling som nyckelord. Vill du ha ett varierande arbete? Sporras du av utveckling och är bra på att samarbeta? Då har vi ett jobb som kan passa dig.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär arbetsrotation mellan olika undersökningsmetoder såsom ultraljud hjärta, arbets-EKG, LT-EKG och spirometri. Arbetsgivaren tillhandahåller för metoden relevant utbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi eller sjuksköterska med erfarenhet inom hjärtsjukvård. Kardiologisk och klinisk erfarenhet är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp, tycka om människor och att ta eget ansvar, vara serviceinriktad samt intresserad av att utveckla verksamheten. Då verksamheten är helt datoriserad förutsätts att du har datorvana. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Personlig profil och egenskaper är viktig för sammansättning av team.

Övrigt
Det kommer att vara intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Vi försöker att hjälpa till med boende.
Mer info
Kontaktperson Carl-Göran Persson
Telefon 063-153715
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)