Barnsjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen

Barnsjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen

På vår specialistmottagning för barn och ungdomar upp till 18 år, ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inkluderat många olika administrativa uppgifter. Vi deltar och arbetar i olika team där nu astma- och allergiteamet behöver en ny medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Du kan även vara legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk klinik.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Heléne Wikstrand Fryklund
Telefon 063-153842
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)