Barnmorska till Krokoms primärvårdsområde

Barnmorska till Krokoms primärvårdsområde

Om arbetsplatsen
Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där barnmorskemottagningen , barnhälsovården, socialtjänst samt öppen förskola ingår. Du kommer att arbeta med erfaren barnmorska. Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund. Vi söker nu en barnmorska på 70%.

Arbetsuppgifter
Som Barnmorska inom Krokoms primärvård ansvarar du för mödrahälsovård, cellprovtagning, STI-provtagning, preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning. Du har en mycket viktig roll i arbetet med föräldrastöd i grupp. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. Inom Krokoms närvårdsområde arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier. Handledning av studenter och kandidater ingår i uppdraget. Placeringen är vid Krokoms HC med ett upptagningsområde för hela Krokoms närvårdsområde vilket innebär att vi även har ett ansvar för Föllinge HC.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är: - Utbildad barnmorska. - Har erfarenhet av arbete inom primärvården. - Har förskrivningsrätt. - Är van att handleda studenter då vi är en stor utbildningscentral. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Tomas Karlsson
Telefon 0703429892
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (16 dagar kvar)