Barnmorska med ultraljudskompetens alt barnmorska till Område Kvinna, Östersunds sjukhus

Barnmorska med ultraljudskompetens alt barnmorska till Område Kvinna, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Är du barnmorska och vill arbeta i ett glatt arbetslag? Välkommen till oss på område Kvinna! Inom område Kvinna vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har drygt 1 300 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök. På gynekologisk vårdavdelning finns 7 vårdplatser för inneliggande patienter och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser.

Arbetsuppgifter
Barnmorska med ultraljudskompetens som arbetar vid ultraljudsmottagning kombinerad med specialistmödravård samt förlossning alternativt som barnmorska med rotationstjänstgöring fördelat mellan förlossningen, BB och gynekologiavdelning, vilket medför stora möjligheter till variation i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens samt intresse för förlossningsvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av barnmorskearbete. Viktigt är att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och är professionell i din yrkesutövning. Då arbetet innebär byte av arbetsuppgifter mellan de olika enheterna är det av stor vikt att du är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Du kan läsa mer om Region Jämtland Härjedalen på vår hemsida: http://www.regionjh.se/
Mer info
Kontaktperson Carina Sjöqvist
Telefon 063-153422
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2021 (20 dagar kvar)