Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Socionom!

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Socionom!

Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu ytterligare en Socionom till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som socionom kommer du att ingå i ett av våra team för utredning/behandling. I arbetet ingår utredning, behandling, konsultation och samverkan med vårdgrannar framför allt socialtjänst och elevhälsa

Kvalifikationer
Examen från socionomprogrammet. Erfarenhet av behandlingsarbete med barn/ungdom och/eller familjer är ett krav. Meriterande är psykoterapeutisk grundutbildning (steg 1), likaså erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri eller annan verksamhet med inriktning barn/familj. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Mikael Lec-Alsén
Telefon 070 3176469
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (16 dagar kvar)