Arbetsterapeut, vikariat FT/AT enheten, medicinavdelningarna

Arbetsterapeut, vikariat FT/AT enheten, medicinavdelningarna

Vi söker en Arbetsterapeut som är intresserad av att arbeta inom akutsjukvård. Du kommer att ingå i en enhet med Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter som arbetar inom medicinska specialiteter. Hos oss finns även ett mobilt stroketeam. Teamarbete med andra professioner är en del av vardagen. Som Arbetsterapeut hos oss möter du patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Placeringen kommer att vara på alla ingående medicinavdelningar, stroke, blod/hormon, mage/tarm, lunga och hjärta. Placering beslutas utifrån behov samt tidigare kompetens och erfarenhet. Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömning och viss träning i den akuta fasen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara bedömning inför hemgångsplanering och behov av fortsatt rehabilitering. Bedömning av hjälpmedelsbehov, förskrivning samt utprovning av hjälpmedel är en annan viktig uppgift. I arbetet ingår journalföring samt överrapportering till kollegor i nästa led i vårdkedjan som tex slutenvårdsrehab, öppenvård och kommun. Helgtjänstgöring ingår i arbetet, mer information om upplägg tas under intervjun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Som person är du flexibel och har lätt för att prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet inom akutsjukvård.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Anna Sandström
Telefon 070-2904399
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (16 dagar kvar)