Arbetsterapeut till reumatologenheten, Östersunds rehabcentrum

Arbetsterapeut till reumatologenheten, Östersunds rehabcentrum

Om arbetsplatsen
Är du en arbetsterapeut med stort intresse för reumatologi? Välkommen till oss på reumatologenheten! Enheten är belägen vid Östersunds rehabcentrum, Remonthagen. Vår verksamhet finns ca 2,5 km från Östersunds sjukhus. Läget nära skog och Östersunds vintersportstadion - med skid- och löparspår som erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning. Reumatologenheten består av en omfattande poliklinisk verksamhet, en dagrehabilitering samt en patientplats inom sluten vård. I vår verksamhet arbetar för närvarande ca 25 personer. Arbetet vid enheten sker i stor utsträckning i team som omfattar läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och kurator. Inom enheten arbetar även medicinska sekreterare, receptionist och biomedicinsk analytiker vid eget laboratorium. Reumatologenheten är en av flera specialistenheter inom område hjärta, neurologi och rehabilitering.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för patienter med en inflammatorisk grundsjukdom. Du kommer att arbeta i team men du kommer även att arbeta individuellt med våra patienter. Vår verksamhet är i huvudsak poliklinisk och med en mindre del inom slutenvården. Handledning av studenter kan också ingå i dina arbetsuppgifter. Utöver dina arbetsuppgifter på reumatologenheten så kommer du att ingå i regionens Tonusteam på Remonthagen. Där kommer du utifrån din profession att genomföra bedömningar, medverka vid behandlingar samt följa upp behandlade patienter.

Kvalifikationer
Legitimation som arbetsterapeut. Erfarenhet och/eller intresse av reumatologi är meriterande. Vi värdesätter laganda, flexibilitet samt förmåga att stundtals hantera hög arbetsbelastning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Övrigt
Då nuvarande arbetsterapeut på reumatologenheten initialt kommer att vara tjänstledig för att prova annat arbete under 9 månader så kan denna tillsvidareanställning i ett senare skede, komma att placeras på en annan enhet inom området. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersund; www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen; www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen; www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Andersson
Telefon 063-154888
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (7 dagar kvar)