2 specialister i allmänmedicin till Torvalla hälsocentral

2 specialister i allmänmedicin till Torvalla hälsocentral

Om arbetsplatsen
Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade. Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam. Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla! Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom alternativt psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi 2 specialister i allmänmedicin som vill vara med och utveckla Nära Vård och bygga upp Torvalla HC. Vi kommer arbeta med personcentrerad vård och teamarbete. Uppdraget innebär färre antalet patienter till förmån för ett utökat ansvar för våra mest sköra äldre och mångbesökare. Arbetssättet innebär också ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst. Det dagliga arbetet innehåller mottagningsbesök, hembesök, läkemedelsgenomgångar, infektionsmottagning och kvalificerade telefon- och digitala besök. Samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boenden ingår, kommunikationen sker elektroniskt via LINK. Mödra- och barnavårdscentral kan komma att ingå. Handledning kan eventuellt förekomma. Enstaka beredskapsjourer ingår i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill bidra i utvecklingen av verksamheten. Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du bör ha god initiativförmåga, ha ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Sofie Spelés
Telefon 063 14 21 89
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)