2 Tandsköterskor till Folktandvården Campus/Tandakuten

2 Tandsköterskor till Folktandvården Campus/Tandakuten

Om arbetsplatsen
Vi söker 2 tandsköterskor som vill kombinera tjänsten som tandsköterska vid vår största allmäntandvårdsklinik Campus med tjänstgöring på vår nyinvigda jourklinik. Folktandvården Campus ligger centralt i Östersund och vägg i vägg ligger Tandakuten. Här erbjuds du som har erfarenhet och är trygg i din yrkesroll ett omväxlande arbete. På Campus erbjuds alla behandlingar som allmäntandvården kan tillhandahålla för patienter i alla åldrar. Tandakuten förbättrar tillgängligheten till tandvård för patienter med akuta besvär. Folktandvården Campus har ca 30 medarbetare. Kliniken är byggd 2012. Vi har i dagsläget nära 14 000 patienter varav mer än 4500 är barn, ännu fler önskar bli patient hos oss! I september 2018 öppnade vår nya jourklinik. Tandakuten har tre behandlingsrum, reception och väntrum. Övriga utrymmen delas med Folktandvården Campus.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i team på en modern klinik med moderna arbetssätt. Arbetet som tandsköterska är varierande och du kommer att arbeta med assistans, eget patientarbete, reception, steril och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
God förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt. Professionell i din yrkesutövning. Du tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet T4. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berit Bodemyr
Telefon 063-14 24 27
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)