2 Tandhygienister varav 1 graviditetsvikariat FTV Campus

2 Tandhygienister varav 1 graviditetsvikariat FTV Campus

Om arbetsplatsen
Utvecklande jobb som tandhygienist inkl. härliga kollegor, Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra! Folktandvården Campus invigdes 2012 och är belägen inom campusområdet i centrala Östersund. Kliniken har unika, moderna och fräscha lokaler inrymda i kulturminnesmärkta byggnader och är länets största allmäntandvårdsklinik med ett patientklientel på ca 15 000 patienter, varav 5 000 är barn. Kliniken strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård. Medarbetarna på kliniken är en blandning av erfarna och yngre kollegor i alla yrkesgrupper.

Arbetsuppgifter
Arbetet på kliniken är omväxlande. I befattningen ingår samtliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde. Du arbetar självständigt med både barn, vuxna och uppsökande verksamhet. Kliniken har generösa öppettider varför arbetstiderna varierar. Om du är nyutexaminerad kommer du att få stöd/handledning från erfaren tandhygienist.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med erfarenhet av T4. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Att du är kvalitetsmedveten och engagerad förutsätts men också att du är flexibel. I ditt arbete bidrar du till att skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Folktandvården Campus ligger på campusområdet i centrala Östersund och har ca 30 medarbetare i alla åldrar. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berit Holmquist Bodemyr
Telefon 063-142427
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)