Överläkare till Kvinnosjukvården, Östersunds Sjukhus

Överläkare till Kvinnosjukvården, Östersunds Sjukhus

Om arbetsplatsen
Inspirerande överläkarjobb inom kvinnosjukvården, inkl. härliga kollegor* Vi söker dig överläkare i gynekologi och obstetrik som har driv, nyfikenhet och gillar att arbeta i team! Inom kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus kommer du till en trevlig arbetsplats där du får jobba tillsammans med en skön blandning av nya och erfarna kollegor, med både spets och bredd i sin kompetens. * "Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra" är hos oss inte bara en fras utan något vi verkligen strävar mot. Inom obstetriken har vi hand om alla riskgraviditeter och förlossningspatienter och vi förlöser från vecka 28+0. Inom gynekologin vårdas och utreds all gynekologi och utförs samtliga gynekologiska operationer inklusive viss tumörkirurgi. Verksamheten har 1 400 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök varav ca 10 000 är läkarbesök. På vårdavdelningen finns 7 gynekologiska vårdplatser och 14 BB-vårdplatser.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar tillsammans med barnmorskor, kuratorer, undersköterskor och sekreterare. Det kollegiala samarbetet är mycket gott med öppen dialog och vi ställer upp för varandra. Vi behöver nu en bakjourskompetent kollega med hög social kompetens. Vi tillämpar 40-timmarsvecka med flextid, jour samt bakjoursverksamhet i hemmet eller på sjukhus beroende på primärjourskompetens. Östersunds sjukhus tillsammans med primärvården i Region Jämtland Härjedalen är upplåtna enheter där Umeå universitet bedriver läkarutbildning.

Kvalifikationer
Kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus söker bakjourskompetent överläkare inom både gynekologi och obstetrik. Vi kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, framförallt förmåga till samarbete och kommunikation.

Övrigt
I din elektroniska ansökan vill vi att du bifogar följande handlingar som ska vara vidimerade. Meritförteckning, Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen, Bevis på medicine licentiat/disputation och docentur i förekommande fall, Publikationsförteckning: ange utvalda publikationer, övriga handlingar som du önskar åberopa. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Kristina Nordquist
Telefon 063-15 30 00
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)