Överläkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP)

Överläkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP)

Sedvanliga läkaruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning inom läkarteamet. Du arbetar självständigt och professionellt i din yrkesutövning. Som teamläkare kommer du även att arbeta tätt ihop med andra yrkesgrupper, främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor. Som teamläkare är du också en del av ledningen tillsammans med teamledaren. Vid intresse för forskning- och utvecklingsprojekt samarbetar vi med regionens FOU-enhet som kan ge gott stöd.

Kvalifikationer
Leg. läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomspsykiatri. Meriterande är erfarenheter från barn-/vuxenpsykiatri och hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Ytterligare kontaktperson: Eva Bernhardt Kilander, Överläkare BUP, eva.bernhardt-kilander@regionjh.se Vi jobbar för en jämställd arbetsplats och ser därför gärna manliga sökande. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Håkan Löfvenberg
Telefon 070-3031875
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund. Enheten består av cirka 75 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling. Vi är samlokaliserade med barn- och ungdomshabiliteringen och föräldra- barnhälsan. Läkarteamet består för närvarande av 3 överläkare och 3 ST-läkare. Teamet arbetar gemensamt med verksamhetsutveckling, verksamhetsplanering och kollegialt utbyte genom kontinuerliga läkarmöten.