Överläkare med möjlighet till distans på deltid

Överläkare med möjlighet till distans på deltid

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen?

Då kan du vara den vi söker!

Regionen Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Område Psykiatri söker dig som har ett genuint intresse för vidareutveckling både av organisationen och din egen kompetens. Du kommer till en klinik som har tre avdelningar för heldygnsvård samt två större öppenvårdsmottagningar. En klinik på drygt 270 medarbetare i olika professioner varav 12 överläkare samt ST och AT.

Vi arbetar i en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter inom området, vårdgrannar samt övriga resurser för målgruppen.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Vi erbjuder en lösningsfokuserad anställning!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en lösningsfokuserad anställning vilket praktiskt kan medföra att Ni har möjligheten att arbeta på distans 1 till 3 veckor av fyra i månaden. Distansarbetet utvecklar vi kontinuerligt tillsammans och har byggt upp en bred erfarenhet av distansarbetet tillsammans med våra patienter och medarbetare på kliniken.

Det är viktigt för oss att du som söker har ett uttalat intresse för kliniskt patientarbetet likväl som intresse av utvecklingsarbete. Du har ett engagemang i patientsäkerhetsarbete samt är öppen för att arbeta med och utveckla digitala moment i din arbetsvardag
Handledning av studenter och AT-läkare och ST-läkare är en naturlig del av verksamheten. Systematiskt konsultationsarbete mot våra interna & externa vårdgrannar är under ständig utveckling samt utvecklandet av digitala arbetssätt för att effektivisera & förenkla patientkontakten.

Du som person förväntas uppvisa goda egenskaper i att kunna ansvara för löpande verksamhetsutveckling samt leda projekt och kontinuerliga förbättringsarbeten parallellt med ett strukturerat kliniskt arbete.
Du ingår självklart i psykiatrins bakjourslinje, omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Vidare ser vi positivt på forskning och försöker tillse möjligheten för detta inom anställningsgraden. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Kvalifikationer
Dokumenterad specialistutbildning inom psykiatri.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling. Dokumenterad undervisning och handledarvana inkl godkänd ST-handledning.

Ni ska kunna arbeta som självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Handledning som nyanställd finns givetvis medräknat.
Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Övrigt
Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. www.regionjh.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen: www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Jonny Bergvall
Telefon 070-2939027
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)