Ögonsjuksköterska eller Leg. Sjuksköterska till Ögonmottagningen

Ögonsjuksköterska eller Leg. Sjuksköterska till Ögonmottagningen

Om arbetsplatsen
Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av att vara med och utveckla framtidens ögonsjukvård? Nu har du möjligheten! Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåtsträvande gäng? Då är du välkommen till oss på ögonkliniken på Östersunds sjukhus! Här tar vi hand om hela spektrumet av ögonvård i Region Jämtland Härjedalen. Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med över 25 000 besök per år. Nu söker vi en sjuksköterska för ett vikariat under perioden 20220601 - 20230131, efter vikariatets slut kan det bli aktuellt med en tillsvidareanställning. Här pågår ett utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet för patienter och personal - målet är att bli en av landets bästa ögonkliniker. Vi har en välutrustad mottagning med OCT, Humphrey, IOL Master, Pentacam m m. Vi bedriver kataraktkirurgi med effektiva flöden och bra logistik. Vi utför även intravitreala injektioner, plastik- och glaukomkirurgi. Vi jobbar nära varandra och har ett väl fungerande samarbete mellan olika yrkeskategorier. Kliniken servar hela regionen med 130 000 invånare. Hos oss jobbar både specialistläkare och St- läkare, ögon- och allmänsjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Totalt är vi drygt 50 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på ögonmottagningen har du ett omväxlande arbete med förberedelser till läkarmottagning, jourmottagning, synfältsundersökning, OCT etc. Som ögonsjuksköterska tillkommer egna mottagningar med bedömningsansvar samt assistering på operation. Mottagningen har två egna operationssalar med verksamhet alla dagar i veckan. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos den sökande. Vi arbetar kontorstid måndag till fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller leg sjuksköterska. Erfarenhet av ögonsjukvård och vidareutbildning inom ögonsjukvård är meriterande. Målet i vår verksamhet är att du som allmänsjuksköterska ska vidareutbilda dig till ögonsjuksköterska. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Övrigt
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du bir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Karin Antonsson
Telefon 063-153531
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2022 (3 dagar kvar)