Ögonmottagningen söker medicinsk sekreterare!

Ögonmottagningen söker medicinsk sekreterare!

Som medicinsk sekreterare på ögonmottagningen kommer du att ha ett utvecklande och stimulerande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Du är även delaktig i vårt förbättringsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, operationsberättelser samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Karin Antonsson
Telefon 063-153531
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till ett stimulerande jobb som medicinsk sekreterare* hos oss på ögonkliniken på Östersunds sjukhus! Här tar vi hand om hela spektrumet av ögonvård i Region Jämtland Härjedalen. * Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra. Hos oss pågår ett ständigt utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet för patienter och personal - målet är att bli en av landets bästa ögonkliniker. Vi strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat där vi alltid hjälper och frågar varandra i det dagliga arbetet. Kliniken servar hela regionen med 130 000 invånare. Hos oss jobbar 6 specialister, 5 ST-läkare, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, ortoptister, undersköterskor och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 50 medarbetare. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna.