Ätstörningsenheten välkomnar en socionom med steg 1 till sin verksamhet

Ätstörningsenheten välkomnar en socionom med steg 1 till sin verksamhet

I uppdraget för ätstörningsenheten ingår kognitivt inriktat samtalsstöd, arbete med kroppskännedom, kostrådgivning, och funktionsträning. Behandlingen bygger på gruppvård med inslag av individuellt stöd, det kan tillexempel handa om pedagogiska måltider tillsammans med patienter samt att leda psykoedukativa grupper. Du är också kontaktperson till de patienter som deltar i vår dagverksamhet. Som person har du en positiv grundinställning, du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra men tycker också om att arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt sätt att möta både medarbetare och patienter. Du har förmågan att planera och strukturerar ditt eget arbete samt och driva flera uppgifter parallellt. Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst högskoleutbildning som socionom samt utbildning i steg 1 KBT. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom psykiatrisk verksamhet i allmänhet och med ätstörningsbehandling i synnerhet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 0702207742
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du intresserad av ätstörningar, finns en intressant och utvecklande tjänst hos Ätstörningsenheten område psykiatri Region Jämtland Härjedalen! Du kommer att arbeta i en tvärprofessionell arbetsgrupp där samarbete och ett brinnande intresse för den aktuella patientkategorin står i fokus. Arbetet består av patientkontakt både i slutenvård, dagvård och öppenvård, arbete både i grupp men även enskilt arbete med patienter förkommer. Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!