Transportledare

Transportledare

Reaxcer AB söker nu en Transportledare med stationeringsort Östersund. 

Anta din nästa utmaning!
Reaxcer är nu inne i en expansiv period och förstärker organisationen med Transportledare till affärsområde Transport och Maskin. Tjänsten innebär att du ansvarar för planering, resurssäkring och transportledning i den dagliga verksamheten. Som transportledare är du en viktig nyckelspelare i att förbättra leveranssäkerheten och arbetar kontinuerligt med intäkts- och kostnadseffektiviseringar för såväl kunder, åkeri som för Reaxcer. Du arbetar dessutom administrativt med registrering av nya kundupplägg, kundorder, upprättande av offerter och rapportering av ev. avvikelser. 

Kvalifikationer:
•    relevant yrkesmässig bakgrund med minst tre års erfarenhet i transportbranschen ”ute på fältet”. 
•    gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
•    förmåga att förstå och uttrycka sig väl i svenska och engelska 
•    B-körkort 
•    du har kännedom i Mobilast eller liknande system, är van vid att använda Officepaketet och har grundläggande kunskaper inom ekonomi. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av entreprenadtjänster. 

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du organiserad, bra på att prioritera och att hålla deadlines. Du är socialt kompetent med god samarbetsförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs även att du är lugn och kontrollerad i stressade situationer. 

Övrig information:
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.reaxcer.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se