Rekrytering av teamledare till RENTAV!

Rekrytering av teamledare till RENTAV!

Är du en lösningsorienterad person som älskar att jobba med människor, i en verksamhet där det händer mycket? RENTAV fortsätter växa och söker nu deras nästa teamledare till Östersund! Vill du bli en del av en varm, hjälpsam organisation där ni tillsammans arbetar för höga resultat och långsiktiga lösningar för att nå målet som helhetsleverantör inom lokalvård i Norrland? Då bör du läsa vidare och söka tjänsten, urval görs löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RENTAVs räkning en teamledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos RENTAV.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och RENTAVs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som teamledare är ditt huvudansvar att leda den dagliga verksamheten där dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag. Du ansvarar över ett team om cirka 10 lokalvårdare där din uppgift bemanning av personal och schemaplanering på detalj- och översiktsnivå, medarbetarsamtal och personalmöten.

Utöver det har du projektansvar inom kvalité och lönsamhet, hanterar beställningar och inköp och ser till så att teamet har det bra på jobbet. Som teamledare har du även affärshatten på vid tillfällen för merförsäljning samt hela tiden ett kvalitetsfokus. Vidare är du flexibel och vill jobba både med administration och ute på fält med service och andra verksamhetsnära tjänster.

Du kommer också att:
  • Genomföra skyddsronder
  • Närvara vid teamledarträffar inom RENTAV
  • Ha ett helhetsansvar för firmabilar som utförande av besiktning, service och skadeanmälan
  • Hantera avvikelser
Vi söker dig som är lösningsorienterad och vill jobba med människor i en ledande position. Du behöver inte ha jobbat med lokalvård tidigare, men har du erfarenhet från branschen är det meriterande. Du har B-körkort, god kunskap i svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper inom exempelvis Office 365.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. Som person är du flexibel, prestigelös och gillar när det händer mycket. Du ser inga problem med att se till verksamhetens bästa och hoppa in där det behövs eller ser merförsäljningsmöjligheter. Vidare har du gärna erfarenhet från att ansvara över eller leda andra människor och är bra på att ta folk i olika sociala situationer. Du har struktur i ditt arbete men kan också snabbt skifta fokus och prioritering om det behövs.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.rentav.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ca 100 medarbetare från Luleå i norr till Sundsvall i söder är vi din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd. Med över tre decennier i branschen i ryggen så är vi den leverantör som vet hur vi ska leverera bäst service för dig utifrån dina förutsättningar, både på din arbetsplats och i ditt hem. Vi är stolta över att anställda som börjar hos oss allt som oftast blir kvar. Vi har flertalet anställda som gjort allt från 15-20 år i vår organisation och kunder som vi levererat tjänster till i 25 år. Vi ser detta som ett kvitto på att vi gör någonting bra både gentemot våra kunder och våra medarbetare.