Ventilationstekniker till stort företag inom ventilation!

Ventilationstekniker till stort företag inom ventilation!

Har du något års erfarenhet av rollen som ventilationstekniker? Söker du en organisation där du får stora möjligheter att utvecklas och kan påverka din egen arbetssituation? Bra, då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en ventilationstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår samarbetspartner under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tillsammans med 10 andra tekniker kommer du att arbeta i rollen som ventilationstekniker. Det är inte bara en välkänd och stabil organisation. Det är också en arbetsplats där säkerhet och arbetsmiljö värdesätts och där utvecklingsmöjligheterna är oändliga. Frihet under ansvar är ett ledord, vilket innebär att du flexibelt kommer att kunna påverka hur dina arbetsdagar ser ut.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår samarbetspartners önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som ventilationstekniker kommer du att planera, samordna och utföra service åt kunder. Det innebär bla:
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Daglig kontakt med kunder
Vi söker dig som

Självgående kan arbeta i rollen som ventilationstekniker. Har du OVK-behörighet eller rätt till OVK-behörighet ser vi detta som ett stort plus. Vidare har du b-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en lojal medarbetare som gillar mötet med människor. Att vara serviceinriktad mot dina kunder och medarbetare är en självklarhet för dig.

START: Efter semestern
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.