Vi söker en administratör med start omgående!

Vi söker en administratör med start omgående!

Är du en stjärna på administration och vill få möjligheten att ta steget in i ett etablerat och spännande företag? Vi söker en driven person som kommer spela en viktig roll för verksamheten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ett väletablerat företag en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult fram till september med goda möjligheter till förlängning. Frågor kring rekryteringsprocessen går till stina.vidmark@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som projektadministratör har du en koordinerande roll och en viktig funktion i det dagliga arbetet. Du kommer bland annat kontaktar kunder, planerar och bokar in tekniker på uppdrag samtidigt som du fungerar som en stödfunktion till dina kollegor.

Vi söker dig som:
För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för administrativa arbetsuppgifter. Du har B-körkort samt att du är duktig på att kommunicera såväl på svenska som engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Som person har du en god koordinationsförmåga, du arbetar effektivt och kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som du förstår vikten av noggrannhet i arbetet. Du är driven och tar gärna egna initiativ för att komma och driva ditt arbete framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!