Supporttekniker till vår kund i Östersund

Supporttekniker till vår kund i Östersund

Nu söker vi ytterligare duktiga och engagerade supporttekniker till vår kund i Östersund. 3st med start i april, 3st i maj och 3st i juni och uppdraget kommer att pågå till minst slutet av året. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Det är meriterande med erfarenhet från produkter som tex bankomater och dess utrustning. Du kommer bl a att ge support till våra fälttekniker genom att göra en fördiagnos gällande bankomater, vilket kräver ett metodiskt och noggrant arbetssätt. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.
Du är engagerad, entusiastisk, noggrann och mycket serviceinriktad.

Skiftgång
Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • Har minst 2 års erfarenhet inom IT Support eller med erfarenheter av fördiagnostik gällande bankomater.
  • Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Hög pedagogisk förmåga
  • God teknisk kunskap
  • Mycket hög servicekänsla
  • Innehar körkort
Både svensk- och engelsktalande kunder förekommer varför vi vill att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på båda språken. Även nordisktalande kunder förekommer.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (10 dagar kvar)