Vi söker nu en fukttekniker att förstärka vårt Östersundskontor som är en del av vårt distrikt Södra Norrland. Kontoret i Östersund har som mål att vara den lokala samarbetspartnern för våra kunder i distriktet. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen.

Som Fukttekniker är du sakkunnig inom fukt- och vattenskador och arbetar med olika former av fuktrelaterade undersökningar, montering av avfuktningsutrustning samt åtgärdande av vattenskada. Allt med hjälp av Polygons unika arbetssätt och rapporteringssystem direkt från skadeplatsen. Kontakt med befintliga och potentiella kunder i distriktet är andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Vi söker dig som är utbildad inom byggteknik. Du har erfarenhet av att arbeta med service till bygg- och fastighetsbranschen eller med skadereglering, har du dessutom jobbat med fukt-och vattenskador är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, datorvana och körkort är ett krav.

För att lyckas i din roll ska du vara en problemlösare som är van att jobba självständigt och tycker om utmaningar. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer och har förmågan att se nya affärsmöjligheter. Du drivs av att leverera med hög kvalitet och nå uppsatta mål.

Resor förekommer i tjänsten.

Våra kunders behov av kunnande, engagemang och resurser är stort och vi letar efter en person som verkligen gillar att leverera med stolthet!

Har du frågor? Kontakta Anders Wiik Distriktschef Södra Norrland anders.wiik@polygongroup.com

Låter det intressant? Din ansökan skickar du till oss via www.polygongroup.se, Lediga tjänster. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

På Polygon strävar vi efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter. Då vi har en övervikt av män anställda ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.polygongroup.com/se/
Sista ansökningsdag 22 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polygon Sverige AB är en del av Polygonkoncernen med totalt 2900 medarbetare fördelat i 13 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Utöver det erbjuder vi också tjänster för temporär klimatkontroll samt fuktutredningar. Företaget är rikstäckande och har idag cirka 170 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna i norr och omsätter ca 200 miljoner per år. För mer information se www.polygongroup.se.