Beläggningsarbetare

Beläggningsarbetare

Sökes till Peab Asfalt region nord.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som beläggningsarbetare hos oss på Peab Asfalt med början under april/maj 2020.

Som beläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i ett engagerat arbetslag som drivs av att se en väg växa fram.

Arbetsuppgifter

Beläggningsarbetare:
  • Beläggningsarbete med maskin/manuellt
  • Vältning
  • Klistring
  • Screedoperatör
  • Trafikanordningar
Asfaltssäsongen är som mest intensiv från april/maj tom november/december då du kommer att arbeta något längre arbetsdagar som kompenseras med ledighet med bibehållen lön från jul tom sista januari året därpå.

Vem är du?

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning anläggnings och/eller beläggningsarbete eller annan relevant utbildning eller erfarenhet.

Tjänsten som beläggningsarbetare ställer krav på att du som person är praktiskt lagd och har lätt för att lösa de problem som uppstår. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag och ni är beroende av varandra för att lyckas, vilket betyder att du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska ha en god fysik då det förekommer tunga lyft och du ska trivas med att jobba utomhus under större delen av året.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29 februari 2020 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Michael Enqvist, Arbetschef
Telefon 070-203 55 91
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.