Beläggningsarbetare

Beläggningsarbetare

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Då vi växer behöver vi förstärka vårt team med drivna beläggningsarbetare till Västernorrland/Jämtland inför säsong 2019!

Om rollen

I rollen som beläggningsarbetare på Peab Asfalt arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med nybyggnads- och underhållsbeläggningar.

Om dig

Som person är du praktiskt lagd, initiativrik och tycker om att arbeta i lag. Vi ser också att du är självständig, ansvarstagande och har förmågan att planera och strukturera arbetet.

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant erfarenhet. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från branschen. Vi ligger i framkant gällande digitalisering vilket ställer krav på att du har god datorvana. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Björn Qvarfordt, Platschef, 0733-84 86 91,
Mer info
Kontaktperson Björn Qvarfordt, Platschef
Telefon 0733-84 86 91
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 15 feb (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.