Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Vi behöver nu stärka upp med vägdriftsarbetare till vårt nya driftområde Lit.

Din roll:

Vi söker dig som vill ingå i vårt team på Driftområde Lit som ansvarar för drift- och underhåll av ca 110 mil allmänna vägar.

Ditt arbete kommer ha inriktningen vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är meriterande.

Du ska vara driven och engagerad. Viss datavana krävs.

Körkort B är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din samarbets-och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring enligt avtal.

Urval till tjänsten sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktuppgifter:

Pär Karlsson, platschef, 073-337 26 83

Anki Säärelä, HR Partner, 073-337 19 90
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.