Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

Din roll
Som platschef på Peab Anläggning arbetar du självständigt med att driva projekt inom framförallt vägar, järnvägar, broar, tunnlar, hamnar och industrianläggningar i storleksordningen 5-80 mkr. Platschefen har ansvaret för den dagliga planeringen, personal, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du har stor påverkan i hur du driver ditt projekt. Till ditt stöd har du förutom arbetschef även ett antal stödfunktioner bestående av bland annat kalkyl, HR, inköp och KMA. Tjänsten utgår från Östersund men ditt arbetsområde är Jämtland och Västernorrland.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av platschefsrollen alternativt har flera års erfarenhet som arbetsledare och vill utvecklas vidare. I dagsläget är vi extra intresserade av dig med erfarenhet av industrianläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten men inte ett krav då de personliga egenskaperna väger tyngre. Tjänsten kräver att du har goda ledaregenskaper, är driven och tycker om problemlösning. Som person är du empatiskt och besitter en god samarbetsförmåga samt en stor dos sunt förnuft. God datavana och körkort erfordras.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter! Människan är Peabs främsta resurs och vårt mål är att alla medarbetare ska tas om hand på bästa sätt. På Peab ska alla trivas och vi erbjuder förutom härliga kollegor en hel del annat så som till exempel: medlemsgrupper baserade på intresse, rabatter på evenemang, friskvård, massage och många andra förmåner via förmånsportalen Benify.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Mer info
Kontaktperson Linn Eklund, HR
Telefon 0725-335910
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.