Mätningstekniker

Mätningstekniker

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

I en befattning som mätningstekniker i Peab ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen i ditt arbete. Dina kvalifikationer präglas av att Du är noggrann, självständig och att du kan arbeta i grupp. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg och anläggningsbetong.

Du bör ha god teknisk utbildning samt tidigare erfarenhet från olika former av bygg- och anläggningsproduktion.

Som mätningstekniker kommer du självständigt utföra och ansvara för mätningsarbeten, relationsunderlag och mängdreglering i projekten. Du har erfarenhet av Totalstation, GNSS, Geo och/eller Autocad samt maskinstyrning. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och omväxlande arbete, där du tillsammans med andra mätningstekniker i ett nätverk utvecklar ert arbete.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår samtal från andra leverantörer.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

David Norberg, Personal, 0733-848 747,
Mer info
Kontaktperson David Norberg, Personal
Telefon 0733-848 747
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.