Vi söker Parkarbetare till Krokoms Bostäder

Vi söker Parkarbetare till Krokoms Bostäder

Vi söker nu parkarbetare för arbete under sommaren 2021 Uppdraget beräknas pågå från juni till och med augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Som Parkarbetare kommer du arbeta på uppdrag hos Krokoms Bostäder, med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden eller Änge

Beskrivning:

Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i gott skick.

Kvalifikationer:

Du som söker har lägst gymnasiekompetens. Meriterande är utbildning/kunskap om växter samt erfarenhet av att framföra olika typer av gräsklippare.

Körkort B är ett krav och du ska vara trygg med bil och släp. Vi ser gärna att någon av de vi tar in har Hjullastarutbildning (C2-behörighet).

Du som söker ska vara självgående, kunna ta egna initiativ och ha stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. Du har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad.

Goda kunskaper i det tal och skrift är en förutsättning.

Anställningsform:

Visstid, perioden juni till augusti.

Sysselsättningsgrad:

Heltid, måndag till fredag

Arbetstid och lön:

Dagtid, fast lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se