Lagermedarbetare till Extra Evil Distribution

Lagermedarbetare till Extra Evil Distribution

Beskrivning

Som lagermedarbetare hos Extra Evil Distribution kommer dina arbetsuppgifter vara varierande, där du kommer ansvara för lager och att kund får sin order i tid. Du kommer att hantera ordrar till både återförsäljare och till direkt till slutkund via vår egen e-handel. Du kommer bland annat arbeta med godsmottagning, varuplock, paketering och berednings av ordrar. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, uppdatering av lagerförändringar i datasystem och fakturering. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vem du är

Vi söker dig som har truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete, har god datakunskap och systemvana. Som person söker vi dig som är ansvarstagande, har förmåga att arbeta självständigt. Vidare tror vi att du har sinne för struktur och ordning och reda. För att trivas i rollen hos oss tror vi du drivs av att jobba mot mål och strävar efter att leverera ditt absolut bästa. Om du har intresse för någon av de sporter vi jobbar med så är det ett plus.

Det här är något för dig om du
  • har tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • truckkort behörighet B
  • är självgående och kan ta egna initiativ
  • har förmåga att arbeta i högt tempo
  • har lätt för att samarbeta med andra.
  • är ansvarstagande och följer den plan du själv sätter upp
  • har god datorvana
Det här får du hos oss

Hos oss får du möjlighet att jobba i ett litet företag där alla jobbar tight tillsammans och där vi gemensamt strävar mot samma mål. Frihet och ansvar är ledord hos oss som ger möjligheter utöver det vanliga.

Om tjänsten

Heltid, lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Du gör din ansökan via www.onepartnergroup.se

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Gustaf Wrangbäck
Telefon 063194341
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka vi är
Extra Evil är ett distributionsföretag med egna varumärken. Vi jobbar inom actionsport med inriktning mot snöskoter, skidor, snowboard och vattensport. Vi är baserade i Östersund där vi har egna lokaler för lager, showroom och kontor. Extra Evil Distribution AB grundades 1997 och för varje dag ökar vår digitala försäljning både till slutkund och återförsäljare.

De varumärken vi jobbar med är Jethwear©, Dragon©, Obrien©, Jetpilot©, Solas©, Worx©, Aztron© och World of Watersport©, varav flera vi är exklusiv distributör för i Sverige och Skandinavien.

Våra e-butiker är vattensport.se, jethwear.se, extraevilb2b.se och jethwear.com varav alla är byggda på multishop-Magento.