Handläggare och telefonister till framtida uppdrag

Handläggare och telefonister till framtida uppdrag

För framtida uppdrag söker vi nu handläggare och telefonister. Det här är en bra chans för dig som vill utöka din arbetslivserfarenhet och få in en fot på en ny arbetsplats!

Som handläggare arbetar du administrativt med hantering, utredning och dokumentering av ärenden. Viss telefon eller mailkontakt med externa parter kan förekomma.

Som telefonist besvarar du samtal som inkommer till kundens telefonservice & växel. Du vidarekopplar samtal, ger ut support för att lösa kundens ärende samt arbetar med administration kopplat till avdelningens ansvar.

Vi söker dig som har:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete/handläggning eller med kundbemötande via telefon
  • Gymnasie- eller likvärdig utbildning
  • Har god datavana och effektivt kan navigera mellan olika applikationer
  • Tillgänglig omgående eller med kort varsel
Som person är du strukturerad och effektiv. Du är kundfokuserad och har förmågan att alltid leverera ett god bemötande.

Arbetsort: Östersund

Arbetstid: Dagtid

Anställning: Du är anställd som konsult hos OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund.

Anställningsform: Visstidsanställning med varierande längd.

Om att arbeta på OnePartnerGroup Jämtland: Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. Som konsult hos oss har du en tät kontakt med din konsultchef och ett möte ute på din arbetsplats är aldrig långt bort! För oss är det viktigt med hälsa och mående, därför erbjuder vi våra konsulter friskvårdsbidrag. Vi erbjuder företag hjälp med rekrytering och bemanning i Jämtland/Härjedalen och har kontor i Östersund och Åre.
Mer info
Kontaktperson Malin Kåhre
Telefon 063194334
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se